Kreatív hobby webáruház

Blog

Tavasz? Nyár?

Idén elmaradt a tavasz, és sajnos úgy tűnik, a nyárelőnk sem az igazi. :(  A borongós, esős, hűvös időben javíthatunk hangulatunkon egy-egy szép nyári dekoráció elkészítésével, vagy rakosgassunk gyémántszemeket, amiből apránként egy csodás kép kerekedik. :) Készítsünk családi albumot scrapbook technikával, vagy dekupázsoljunk nyarat a szívünkbe. :) Beválik! :) Joli a tulaj :)

Egy év...

Egy év telt el a Sufni nyitása óta. A kezdeti árukészletünk azóta jelentősen bővült, gyémántszemes kirakókat, decoupage ragasztót, dekorszalvétákat is tudtok már vásárolni nálunk. Bevezetésre kerültek a kézi kötött, illetve horgolt koszorúalapok, amelyek igen kedveltek, különösen az adventi időszakban. Idén még nagyobb, színesebb választékkal készülünk ekkorra. Egységcsomagokat és dekorpakkokat állítunk össze, hogy láthassátok egymás mellett az azonos hangulatú termékeket és hogy megkönnyítsük a választást.

Helló október!

Eljött az igazi ősz! :) Itt Zala megyében, a dimbek-dombok között reggelente a szántóföldeken ködpamacsok ülnek a hatalmas szalmabálák mellett. Egy finom csésze kávéval a kézben, jó meleg pulcsiban ücsörögve élmény ezt látni. Talán azért különösen megkapó, mert a Pest megyei városban, ahol tavalyig éltem az életem, ilyet nem láttam. Pláne nem a teraszról. :) Jön az igazi bekuckózás ideje. De nem kell feltétlenül a tévé előtt ülve tölteni az időnket!

Postapont

A mai napon elkészült a postapontra történő rendelés beillesztése a honlapra. smiley Hurrááá! laugh

Olcsóbb lett a szállítás!

Futárcéget váltottunk, így jelentősen csökkentek a szállítási költségek. A díjak egy részét továbbra is átvállaljuk tőletek, ezért jelentősen tudtuk csökkenteni a rátok eső részt. :) Megszüntettük az értéksávot, és hamarosan posta pontra is tudtok rendelni, aminek még kedvezőbb lesz a díja. :) Kellemes vásárlást. :)

Ősz

        Beköszönt az ősz, kezdődik az iskola, hullanak a levelek, meg ilyesmi. A kedvencem. Hogy miért? Végre hőguta nélkül kirándulhatunk, túrázhatunk, a kutyánk lábát sem égeti az aszfalt. Az erdő színei pompázatosak és csodás, amikor a lehullott levelek szőnyege borítja az ösvényt.